Politică

Coloana oficială a lui Traian Băsescu, blocată. Vezi DE CE!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/10/traian_basescu.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Un bărbat de aproximativ 60 de ani s-a aşezat, vineri, în faţa coloanei oficiale a preşedintelui Traian Băsescu, pentru a-i înmâna o scrisoare, în timp ce şeful statului se pregătea să plece către Mănăstirea "Izvorul Tămăduirii" din Salva de la stadionul din Năsăud, unde aterizase cu elicopterul. </strong></p>

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Năsăud, un bărbat de aproximativ 60 de ani, care a declarat că are probleme cu Justiţia, l-a aşteptat, vineri, pe preşedintele Traian Băsescu la ieşirea de pe stadionul din oraş, unde aterizase cu elicopterul, pentru a-i înmâna o scrisoare, potrivit MEDIAFAX.

Bărbatul a intrat în faţa coloanei oficiale care se pregătea să plece către Mănăstirea "Izvorul Tămăduirii" din Salva, iar angajaţii SPP l-au dat la o parte, însă preşedintele Traian Băsescu a oprit şi a luat scrisoarea bărbatului.

Şeful statului a aterizat, vineri dimineaţă, cu elicopterul pe stadionul din Năsăud, unde a fost aşteptat de prefectul Ioan Ţintean şi de primarul Năsăudului, Mircea Romocea.

 


Ulterior, preşedintele s-a deplasat cu un autoturism la Mănăstirea "Izvorul Tămăduirii" din Salva, fiind întâmpinat de primarul din localitate, Gheorghe Onul, de protopopul Năsăudului Ioan Dâmbu, dar şi de vicepreşedintele PDL Ioan Oltean.

 



 

Citeşte şi:


Președintele Băsescu participă la slujba religioasă de la o mănăstire din Bistrița-Năsăud

 



 

abonare newsletter