Politică

Boc crede că Vasile Blaga va mai creşte în sondaje

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/08/boc-blaga.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fostul preşedinte al PDL Emil Boc consideră că actualul lider al partidului, Vasile Blaga, o să crească în sondaje şi în preferinţele electoratului.

Emil Boc s-a referit, ieri, într-o conferinţă de presă, la rezultatele unui sondaj GeoPol, potivit căruia Vasile Blaga nu se bucură de mare încredere în rândul electoratului.


„Este nevoie de mai multe sondaje pentru a ne putea forma o imagine concretă. Un sondaj nu reprezintă decât o mică faţetă a realităţii, el trebuie coroborat şi cu alte sondaje pe care le vom face şi noi şi ni s-au promis şi altele pe piaţă. Sunt convins că un lider al partidului de opoziţie va creşte în opoziţie, pentru că asta se întâmplă în general. Şi cred că şi Vasile Blaga va avea acelaşi traseu”, a menţionat Emil Boc.

El s-a referit şi la intenţia lui Cristian Preda de a se autosuspenda din PDL.


„Toţi trebuie să punem umărul la susţinerea PDL în aceste momente grele, de opoziţie. Primul an de opoziţie este cel mai greu, pentru că puterea se află încă pe val, lumea le mai dă credit, şi opoziţia este în fiecare zi atacată de putere prin diverse mijloace. De aceea avem nevoie de solidaritate şi de susţinerea PDL de a face opoziţie reală şi puternică pentru că, fără a arăta românilor adevărata faţetă a guvernării USL, nu se face opoziţie. Eu cred că fiecare membru de partid dacă are ceva de spus să spună în interiorul partidului, dar în acelaşi timp avem nevoie de fiecare membru de partid, inclusiv de Cristian Preda, pe care îl consider a fi o valoare pentru PDL, a fost şi prim-vicepreşedintele partidului”, a menţionat Emil Boc.

abonare newsletter