Politică

Băsescu şi Ponta, la mare! Ponta: „Vă asigur că stau cu Daciana în vilă, nu cu domnul Băsescu”

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/01/ponta.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Premierul Victor Ponta merge la mare miercuri după-amiază împreună cu soţia sa, Daciana. Întrebat de jurnalişti dacă va fi coleg de vilă cu preşedintele Băsescu, Ponta a dat asigurări că va sta cu soţia sa, Daciana.

„Eu vă asigur că stau cu Daciana în vilă. Nicio grijă, nu stau cu domnul Băsescu”, a afirmat premierul, citat de Agerpres.

El spune că nu ştie dacă şi preşedintele Traian Băsescu va petrece minivacanţa pe litoral, întrucât consultările pe această temă nu sunt prevăzute în acordul de coabitare. „Poimâine voi fi la platforma de exploatare din Marea Neagră şi după aceea facem un lucru bun: împreună cu domnul Raed Arafat inaugurăm centrul SMURD de la Constanţa. Aş vrea să nu fie nevoie de SMURD în acest weekend, dar mi-e teamă că o să fie”, a spus Ponta, după ce a vizitat un centru medico-social din Sectorul 4 al Capitalei.
Conform Agerpres, întrebat dacă şi şeful statului va merge la mare, premierul a răspuns că nu s-a consultat cu acesta: „Uite nu ne-am consultat. Nu intră în acordul de coabitare să mă întrebe unde se duce sau să-l întreb eu unde se duce”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter