Politică

Guvernul promite că va face autostrăzi, inclusiv tronsonul Gilău-Nădăşelu

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/26/dragnea 5.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat astăzi la Cluj că s-a încheiat perioada în care autostrăzile se făceau doar pe hârtie, iar actualul Guvern chiar va face autostrăzi. </strong></p>

Întrebat de jurnalitşi cum crede că vor evolua lucrurile în ceea ce priveşte tronsonul Gilău-Nădăşel din Autostrada Transilvania, Liviu Dragnea a declarat că vor veni numai veşti bune în ceea ce priveşte construirea de autostrăzi în România.


„Eu sper că Guvernul acesta va reuşi să realizeze autostrăzi pentru că perioada în care autostrăzile se realizau pe hârtie şi banii îi plăteam numai pentru tot felul de penalităţi şi angajamente nerespectate şi exproprieri a trecut. Domnul Şova (ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional – n.red.)  se ocupă în mod serios de aceste lucruri. Am înţeles că urmează să se încheie discuţiile şi cu Bechtel să vedem ce se întâmplă cu tronsonul respectiv. Cred că o să avem veşti foarte bune”, a declarat Dragnea.

 



Citeşte şi:

Tronsonul de autostradă Gilău-Nădăşelu se va construi cu VITEZA MELCULUI: 9 KM ÎN 2 ANI



Ultimele Stiri
abonare newsletter