Politică

Etapa a doua a noii piste a aeroportului va fi gata în cel mult doi ani

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/26/dragnea 8.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Prima parte de 2100 metri a pistei Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca va fi terminată în 15 octombrie, iar etapa a doua, pentru care există bani, va fi gata într-un an, cel mult doi ani. </strong></p>

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat astăzi la Cluj, în urma unei vizite la şantierul noii piste a aeroportului, că este mulţumit de modul în care se lucrează. El estimează că în această toamnă, prima etapă de 2.100 metri a pistei va fi gata, iar etapa a doua care presupune prelungirea pistei de 2.100 metri până la 3.500 metri va fi terminată în cel mult doi ani. „Prima etapă trebuie să o finalizăm până la 15 octombrie. Pentru a etapa a doua discuţia este să finalizeze şi canalul care va fi realizat pentru devierea Someşului şi continuarea pistei în următorul un an, maxim doi ani”, a declarat Dragnea.


Potrivit vicepremierului, există bani europeni şi pentru această lucrare.

„Prima prioritate o reprezintă în acest moment prima etapă care trebuie să fie gata până în 15 octombrie. Am fost şi am văzut cum se lucrează şi se lucrează foarte bine cu utilaje performante şi cu foarte multe expertiză. Eu sunt mulţumit de ceea ce am văzut astăzi pe şantier”, a încheiat Dragnea.



Citeşte şi:

Liviu Dragnea a venit la Cluj să coordoneze lucrările la noua pistă a aeroportului



Ultimele Stiri
abonare newsletter