Politică

Liviu Dragnea a venit la Cluj să coordoneze lucrările la noua pistă a aeroportului

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/26/dragnea 2.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea împreună cu ministrul mediului, Lucia Varga şi conducerea Consiliului Judeţean Cluj au făcut o vizită în această dimineaţă pe şantierul noii piste de 2.100 metri a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca. </strong></p>

 


Potrivit ministrului Dragnea, vizita sa a fost necesară pentru a coordona lucrările astfel încât să fie încheiate până în septembrie. "Am făcut o vizită în această dimineaţă la aeroport la solicitarea preşedintelui Consiliului Judeţean Horea Uioreanu pentru că în buna tradiţie românească erau acolo mai multe structuri care lucrau şi era nevoie de o coordonare în timp pentru ca nouă pistă să fie funcţională până în toamnă pentru a nu exista riscul să plece vreun operator de zbor", a declarat Dragnea.

Ministrul a precizat că era nevoie de coordonarea lucrărilor pentru devierea Someșului şi a pârâului Murători cu lucrările pentru realizarea pistei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter