Politică

Consilierii PNL îl invită pe Boc la plantat muşcate în gropile de pe străzi

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/18/muscate2.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Echipa de consilieri locali PNL îi cer socoteală primarului Emil Boc pentru întârzierea cu care a dispus repararea trotuarelor de pe podul Traian, dar şi pentru apariţia gropilor pe străzile care au fost reparate în urmă cu doar un an. </strong></p>

Potrivit consilierilor PNL, primarul Emil Boc a ignorat repararea trotuarelor de pe podul Traian, iar din această cauză o femeie a fost la un pas de a cădea în Someş după ce o bucată de beton din trotuar i s-a rupt sub picioare. “De ce nu există un program de întreținere pentru poduri? Din tragedia care era să se întâmple rezultă faptul că primarul Emil Boc a ignorant existența acelei probleme. A trebuit ca o persoană să se accidenteze pentru ca Primăria să se gândească să ia măsuri. A nu întreține o stradă este o problemă, dar a pune în pericol viața unui cetățean este grav. Și au fost necesare trei zile de la accident pentru ca firma Diferit să intervină și să înceapă reparațiile necesare”, a declarat Ioana Borza, consilier local PNL.


Ceteţenii Clujului plătesc gropile din oraş

Consilierii PNL atrag atenţia asupra apariţiei gropilor pe străzi asfaltate recent. “Problema este acolo unde străzile au fost asfaltate “ca la carte”, după cum s-au lăudat autoritățile locale, și, după niciun an, doi, gropile sunt mai dese decât asfaltul. Așa ajungem în situația în care cetățenii Clujului plătesc gropi: le-au platit o dată la asfaltarea “ca la carte” și le mai plătesc o dată la reparații – celebrele “plombări”. Vorba drumarilor: “Noi lucrăm în așa fel încât să avem întotdeauna de lucru”. Acest principiu Emil Boc l-a aprofundat in cazul centurii de diamant Apahida – Vâlcele și se pare că vrea să îl repete și în cazul străzilor din Cluj Napoca”, a mai spus Ioana Borza.

Pentru a putea găsi soluții împreună, echipa de consilieri locali PNL îl invită pe primarul Emil Boc la o plimbare de lucru, la pas, prin Cluj Napoca, “să vedem și analizăm starea reală a străzilor și a problemelor existente. Mușcatele le asigurăm noi”.



 

Citeşte şi:


FOTO - VIDEO: Circulaţia pe podul Traian, ÎNCHISĂ după ce trotuarul s-a RUPT sub picioarele unei femei

FOTO: Doi consilieri PNL din Cluj-Napoca au plantat muşcate în gropile de pe o stradă din oraş


 


Ultimele Stiri
abonare newsletter