Politică

SCANDAL la sedinţa de Consiliu Judeţean. Consilierii PDL au părăsit şedinţa!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/17/desc 04-18.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Toţi consilierii judeţeni ai PDL au părăsit miercuri şedinţa extraordinară de Consiliu Judeţean în semn de protest faţă de refuzul adăugării pe ordinea de zi a unui proiect ce viza Spitalul Regional de Urgenţă. </strong></p>

Liderul consilierilor judeţeni ai PDL, Alexandru Coroian, a declarat la începutul şedinţei că propune inserarea unui proiect care priveşte actualizarea studiului de fezabilitate a proiectului Spitalului Regional de Urgenţă. „Este un comportament abuziv al consilierilor judeţeni ai USL. Este pentru a doua oară când folosind forţa votului abuziv, ne respingeţi adăugarea pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre privind Spitalul Regional de Urgenţă. Noi insistăm să îl trecem pe ordinea de zi pentru a profita de vremea bună pentru a începe construirea spitalului în acest an. Noi dorim să înceapă demersurile pentru licitaţie, dar se pare că promisiunile celor de la USL din campanie au fost doar vorbe-n vânt. În semn de protest noi, toţi consilierii judeţeni PDL, părăsim şedinţa”, a declarat Coroian.


Înainte de votarea acestei propuneri, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, le-a făcut un semn consilierilor judeţeni să nu voteze propunerea lui Coroian.

În timp ce consilierii PDL părăseau sala de şedinţe, Uioreanu le-a spus: „O să vă găsesc o secţie la acest spital când se va face”.


abonare newsletter