Politică

FOTO: Doi consilieri PNL din Cluj-Napoca au plantat muşcate în gropile de pe o stradă din oraş

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/15/muscate2.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Doi consilieri locali PNL din Cluj-Napoca au plantat muşcate luni, alături de mai mulţi tineri liberali, în gropile de pe strada Fabricii din oraş, pentru a atrage atenţia primarului Emil Boc asupra nevoilor clujenilor. Muşcatele au fost semnalizate cu pancarte pe care scrie "Clujul prinde rădăcini".</strong></p>

Consilierul local PNL Ovidiu Florian a declarat că liberalii au ales să planteze flori în gropile din asfalt exact în aceslaşi timp în care Emil Boc planta copaci. “A fost o metodă de a susţine protestul clujenilor care şi-au asfaltat singuri strada şi de a-i spune domnului primar că priorităţile să avem un Cluj verde este frumos, dar atâta timp cât se rup podurile sub oameni şi oamenii îşi asfaltează singuri străzile cred că altele ar trebui să fie priorităţile municipalităţii. Am mers pe strada Fabricii, în zona Terapia, am identificat în apropierea trotuarului o zonă de gropi şi ne-am apucat să plantăm muşcate în gropile din Cluj ca să facem şi noi o plantare exact cum face domnul primar Emil Boc. Au fost muşcate, nu panseluţe, pentru că panseluţele sunt specialitatea municipalităţii”, a declarat Florian.


În replică, Emil Boc a spus că niciun oraş nu este perfect. "Orice plantă dă oxigen, este bine venită, orice se plantează în ţara asta e bine. Fiecare stradă are programul de asfaltare, întotdeauna veţi găsi o groapă undeva, nu există oraş perfect să nu aibă o groapă", a afirmat primarul. Emil Boc a participat, luni, alături de reprezentanţi ai mai multor instituţii publice, la o acţiune de plantare de puieţi organizată de municipalitate în zona Bulevardului Muncii din oraş.

Protestul liberalilor vine la o zi după ce 50 de familii care locuiesc în Colonia Soporului au ieşit duminică dimineaţă cu lopeţile şi au început să repare singuri cei 4 kilometri de drum pe care îl străbat singuri. De asemenea, sâmbătă, o femeie de 83 de ani a fost la un pas de moarte din cauză că trotuarul de pe podul Traian s-a rupt în momentul în care femeia circula în zona respectivă. Primăria a anunţat luni că închide temporar circulaţia pietonală ca urmare a acestui incident.


Ultimele Stiri
abonare newsletter