Politică

Consilierii judeţeni PDL: „Uioreanu ne readuce în Dark Age“

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/04/pdl m 3.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Consilierii judeţeni PDL sunt nemulţumiţi de faptul că banii pe care forul Judeţean îi alocă în 2013, pentru proiectele de dezvoltare locală s-au împărţit fără a se ţine cont de ponderea politică a partidelor. </strong></p>

 


Democrat liberalii cer explicţii preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, şi reprezentanţilor USL pentru faptul că nu au existat discuţii cu primarii, sumele fiindu-le „puse în faţă“. Liderul PDL Cluj, Daniel Buda, subliniază, la rândul său, că nu a avut nicio consultare cu Horea Uioreanu pentru buget. „Nu am avut nicio consultare cu acesta, mi-a spus că nu va acorda 32,4% din buget, către comunele PDL, cum prevede ponderea. Timp de patru ani s-a procedat aşa, când domnul Alin Tişe era preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. Îi cer să renunţe la acest comportament dictatorial“, a spus liderul PDL Cluj.

De asemenea, consilierii judeţeni PDL cer demisia consilierului liberal Dorel Secară, care a votat bugetul comunei unde primar este soția sa. „Îi cerem public demisia din Consiliul Judeţean şi de asemenea, cerem ANI să se autosesizeze în acest caz de conflict de interese“, a spus şi consilierul Alexandru Coroian.


Nu în ultimul rând, consilierii democrat liberali i-au acuzat pe cei de la USL şi mai ales pe Horea Uioreanu că le fură proiectele. „Ne-a respins două proiecte apoi le-a propus el. Este hoţie de joasă speţă“, a mai spus Coroian.

Ultimele Stiri
abonare newsletter