Politică

Daniel Buda cere liderilor USL să înceteze dezbaterile publice pe tema justiţiei

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/04/daniel buda.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Liderul PDL Cluj, Daniel Buda, îi critică pe cei doi preşedinţi ai USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, pentru faptul că politizează numirile procurorilor şefi. </strong></p>

Democrat liberalul le cere acestora să înceteze orice dezbatere publică pe această temă şi subliniază, pe de altă parte, că „orice zbatere la televiziunile prietene“ privind acest subiect face rău României pentru că oficialii de la Bruxelles sunt foarte atenţi la felul în care se desfăşoară acest proces. „Aceste numiri nu se fac în birourile politice ale PNL şi PSD“, spune fostul deputat PDL.


De asemenea, Daniel Buda le cere celor doi copreşedinţi ai USL să numească de îndată, un ministru la Justiţie, numire care - în opinia acestuia - trebuie să vină dintr-o zonă tehnocrată. „Le doresc celor din USL să rămână împreună şi să plătească pentru toate problemele pe care le cauzează românilor, în fiecare zi“, a mai spus liderul PDL Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter