Politică

Kovesi, propusă pentru conducerea DNA. Tiberiu Niţu a fost propus ca procuror general

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/03/kovesi.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Laura Codruţa Kovesi a fost propusă de premierul Victor Ponta pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar Tiberiu Niţu a fost propus ca procuror general al parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Propunerile au fost avansate miercuri dimineaţa de către premierul Victor Ponta, în calitate de ministru interimar al Justiţiei, printr-o scrisoare adresată Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).


Ponta i-a mai propus pe Bogdan Licu pentru postul de prim adjunct al procurorului general al Parchetului, pe Codruţ Olaru ca adjunct al procurorului general al Parchetului, pe Alina Bica ca procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi pe Elena Hosu ca adjunct al procurorului şef al DIICOT.


Citește și:


Ponta a confirmat că o va desemna pe Kovesi la şefia DNA

Ponta, despre desemnarea şefului DNA: Nu am vorbit de niciun fel de nume. Procurorul general şi şeful DNA vor fi aleşi în urma unei selecţii


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter