Politică

FOTO: Tinerii democrat liberali clujeni l-au „sărbătorit“, de 1 aprilie, pe „Păcăliciul“ Victor Ponta

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/01/ot pdl m 11.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Tinerii democrat liberali clujeni au protestat luni, în faţa Prefecturii Cluj, împotriva premierului Victor Ponta, pe care l-au numit „Cel Mai Mare Păcălici al României“. </strong></p>

Reprezentanţii OT PDL Cluj i-au citit prefectului de Cluj, Gheorghe Vuşcan, cele „13 minciuni ale guvernării USL”, pe care le-au cuprins într-o scrisoare. Dintre promisiunile nerespectate ei au amintit Spitalul Regional de Urgență Cluj „care a existat doar în pliantele electorale ale USL“, integrarea  tinerilor pe piața muncii, însă aceștia au devenit categoria cea mai afectată de lipsa locurilor de muncă, „peste 25% dintre șomeri fiind tineri cu vârsta de până la 29 de ani“ sau „educație de înaltă calitate având ca model în fruntea ţării un plagiator!“.


Tinerii din PDL Cluj au purtat pancarte inscripţionate cu mesaje precum „Aeroportul Internațional Cluj = 0 finanțare”, „Autostrada Transilvania = 0 finanțare”, „Ponta nu uita, există şi Transilvania!" şi au avut la ei coşuri pline cu gogoşi şi minciunele.

„Nu ne simțim reprezentați de dumneavoastră și vă solicităm demisia de îndată din fruntea executivului. Noi, tinerii PDL Cluj ne dorim un stat european, un stat în care să muncim, să beneficiem de o educație corespunzătoare, să ne construim locuințe și să ne întemeiem o familie. Ca și clujeni, ne dorim un Guvern condus de oameni responsabili care să susțină județul cu cea mai mare contribuție la nivelul bugetului țării după București – Clujul!!! Guvernul condus de dumneavoastră, domnule Ponta este incapabil să conducă România înspre Europa! Direcția Guvernului Ponta este înspre Răsărit și înspre un stat de asistați social! Sloganul mincinos al dumneavoastră, domnule Victor Ponta la preluarea mandatului a fost: <<Este un mandat decisiv pentru viitorul României. Tot ceea ce vom face în aceşti ani va construi România care în 2018, va aniversa o sută de ani de la Marea Unire, va construi România care în 2019 va asigura preşedinţia Uniunii Europene.>> Realitatea: Minciună și Demagogie!“, au mai susţinut tinerii democrat liberali clujeni, în documentul adresat premierului.


TSD Cluj: „Comportamentul politic al OT PDL Cluj este sub vârsta pubertății“

În replică, reprezentanţii Organizaţiei de Tineret a PSD Cluj (TSD) i-au acuzat pe „junii democrat liberali“ că își desfășoară activitatea politică prin glumițe specifice tinerilor, care nu au ajuns nici măcar la vârsta pubertății.

„Ne manifestăm interesul pentru un concurs de idei, de viziuni politice, economice și sociale. Suntem convinși că tinerii politicieni pot genera proiecte utile comunității lor, generației lor. Le recomandăm colegilor din OT PDL să caute în semnificația zilei de 1 aprilie și lansarea primului satelit meteorologic, fondarea companiei Apple Computers, nu doar glumițele deșănțate, lipsite de conținut”, a declarat Dan Morar, președintele TSD Cluj.


De asemenea, TSD Cluj le cere tinerilor democrat-liberali să nu urmeze comportamentul solitar și incapabil al seniorilor.


abonare newsletter