Politică

Remus Lăpuşan, reales preşedinte al PSD Cluj. Ioan Rus candidează pentru funcţia de vicepreşedinte

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/28/psd m 5-3.jpg" border="0" style="float: left; border: 0px none; margin: 2px 5px;" />Remus Lăpuşan a fost reales, joi, în funcţia de preşedinte al PSD Cluj, în cadrul Conferinţiei judeţeane a partidului. Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, va candida pentru o funcţie de vicepreşedinte a formaţiunii politice. </strong></p>

Ioan Rus va candida pentru o funcţie de vicepreşedinteal PSD, ca urmare a adoptării unei rezoluţii în acest sens de către delegaţii la Conferinţa judeţeană a PSD Cluj.


Rezoluţia a fost adoptată cu unanimitate de voturi de către cei peste 500 de delegaţi care au participat, joi, la conferinţa judeţeană a PSD Cluj.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a spus că Ioan Rus şi-a dat acceptul de a candida.


”Cei peste 500 de delegaţi la Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj au votat cu unanimitate de voturi o rezoluţie de susţinere a lui Ioan Rus ca vicepreşedinte al PSD pe Regiunea de Nord-Vest la Congresul din aprilie. Am vorbit cu liderii filialelor judeţene ale PSD din cele şase judeţe ale Regiunii de Nord-Vest şi toţi au spus că îl vor susţine pe Ioan Rus, care a acceptat această candidatură”, a menţionat Lăpuşan.

abonare newsletter