Politică

Preşedintele Băsescu participă sâmbătă la Convenţia Naţională Extraordinară a PDL

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/22/traian basescu.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele Traian Băsescu va participa sâmbătă, de la ora 10,00, la Convenţia Naţională Extraordinară a PDL, informează Administraţia Prezidenţială.

Pe 15 martie, Comisia de organizare a Convenţiei Naţionale Extraordinare a PDL a decis invitarea la CNE a preşedintelui Băsescu.


''Prezenţa preşedintelui României, Traian Băsescu, la Convenţia Naţională Extraordinară a PDL este bine-venită şi ne-ar onora atât pe noi, ca organizatori ai Convenţiei, cât şi pe cei 5.000 de delegaţi care vor veni la Bucureşti să îl aleagă pe preşedintele partidului'', a declarat la acea dată Ioan Bălan, preşedintele Comisiei de organizare a CNE.

Democrat-liberalii se reunesc sâmbătă, la Bucureşti, în Convenţia Naţională Extraordinară, pentru a-l alege pe preşedintele formaţiunii şi pe cei doi preşedinţi ai comisiilor permanente ale PDL, în cadrul unui eveniment la care sunt aşteptaţi să participe 5.000 de delegaţi din organizaţiile teritoriale.


Candidaţii la preşedinţia Partidului Democrat Liberal sunt actualul lider al PDL, senatorul Vasile Blaga, deputatul Elena Udrea şi europarlamentarul Monica Macovei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter