Politică

Antonescu îi răspunde lui Dragnea: O apropiere PDL-PNL nu există, au existat treceri şi dinspre PDL spre PSD

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/11/04-crin_antonescu.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că o apropiere PDL-PNL nu există, precizând că nu a existat un exod al democrat-liberalilor înspre PNL şi că astfel de treceri au existat şi la PSD.

Antonescu a fost întrebat cum îi răspunde vicepremierului Liviu Dragnea cu privire la trecerile de la PDL la PNL.

"Îi răspund cu toată prietenia pe care dânsul o cunoaşte şi o cunoaşte o ţară întreagă că ce e bine şi ce nu e bine pentru PNL hotărăşte PNL, că nu a existat un exod, nu a existat o trecere în masă şi nu va exista aşa ceva dinspre PD înspre PNL şi că au existat de asemenea treceri dinspre PD spre PSD în legătură cu care nu s-a făcut atâta caz şi nu s-a speriat nimeni. Sunt, de altfel, absolut convins că dl. Dragnea este un om care ştie că această alianţă este construită pe baze solide şi nu sunt motive de îngrijorare", a spus Antonescu, la Palatul Parlamentului.

El a subliniat că nu există o apropiere între PNL şi PDL.

"O apropiere PD-PNL nu există şi aşa cum cunoaştem acest partid, cum îl vedem, cum îl ştim, nici nu văd vreo şansă pe viitor să existe", a spus Antonescu.

PSD, PNL şi PC trebuie să se gândească foarte serios dacă vor să rupă Uniunea Social Liberală sau dacă vor s-o mai păstreze, a declarat duminică seara vicepremierul Liviu Dragnea, care a adăugat că o apropiere a PNL de PDL pune sub semnul întrebării colaborarea în USL.

"O apropiere a PNL de PDL pune serios sub semnul întrebării funcţionarea USL. (...) Sunt preocupat, sigur că o să discutăm, e valabil şi pentru noi şi pentru liberali şi PC să ne gândim foarte serios dacă vrem să rupem USL sau vrem să-l păstrăm. Cred că până la urmă nu vom ajunge acolo", a spus Dragnea, la RTV.

Ultimele Stiri
abonare newsletter