Politică

Uioreanu, despre venirea lui Stănişoară în PNL: este semnul dezintegrării PDL

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/06/stanisoara.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Vicepreşedintele PNL şi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a declarat că  trecerea lui Mihai Stănişoară de la PDL la PNL reprezintă „semnalul dezintegrării PDL-ului”. Acesta a mai precizat că după venirea lui Klaus Iohannis, venirea lui Stănişoară este cun mare câştig pentru partid. </strong>


„După venirea domnului primar al Sibiului, Klaus Iohannis, iată o nouă achiziţie de marcă, să vorbesc în termen fotbalistic. Domnul Stănişoară a fost Ministru al Apărării, a avut funcţii de răspundere şi este o persoană foarte echilibrată. Eu l-am cunoscut în Parlament, am fost două mandate coleg cu dânsul, eu zic că este vorba de o persoană şi un câştig mare pentru Partidul Naţional Liberal. Dacă mă întrebaţi care este semnalul, este semnalul dezintegrării Partidului Democrat şi a luptei pentru putere la ora actuală pentru preşedinţie între cadrele pro Băsescu şi anti Băsescu”, a precizat Horea Uioreanu.

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, liderul grupului deputaţilor democrat-liberali, trece la PNL. Deputatul Mihai Stănişoară a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Crin Antonescu, la sediul PNL, că a luat decizia de a intra în acest partid, despre care a spus că "este singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România".

"Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut, ci priveşte cu speranţă în viitor", a spus Stănişoară.

El a susţinut că a luat hotărârea de a intra în PNL "după o chibzuinţă intensă" şi că "singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România este PNL".

"Vin în PNL asigurându-i pe colegii şi partenerii mei că voi fi onest, sincer, corect, loial şi performant", a adăugat Stănişoară.

Mihai Stănişoară a mai spus că pentru el "PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul".

Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.

În perioada 2007 - 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării.

EL a fost şi senator PDL



Citeşte şi:

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară trece la PNL



abonare newsletter