Politică

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară trece la PNL

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/06/stanisoara mihai.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, liderul grupului deputaţilor democrat-liberali, trece la PNL. </strong></p>

 


Deputatul Mihai Stănişoară a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Crin Antonescu, la sediul PNL, că a luat decizia de a intra în acest partid, despre care a spus că "este singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România".

"Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut, ci priveşte cu speranţă în viitor", a spus Stănişoară.


El a susţinut că a luat hotărârea de a intra în PNL "după o chibzuinţă intensă" şi că "singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România este PNL".

"Vin în PNL asigurându-i pe colegii şi partenerii mei că voi fi onest, sincer, corect, loial şi performant", a adăugat Stănişoară.


Mihai Stănişoară a mai spus că pentru el "PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul".

Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.


În perioada 2007 - 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării.

El a fost şi senator PDL.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter