Politică

Blaga: „Din partid plec într-un singur loc – acasă”

<p><strong>Vasile Blaga a afirmat sâmbătă, la Iaşi, că nu se teme de trădări în rândul propriilor susţinători la congres, ci doar de Dumnezeu. </strong></p>

 

Liderul PDL a precizat că nu se teme de eventuale trădări la congres din partea celor care îi susţin moţiunea, precizând că oamenii vor judeca singuri în cabina de vot. „Mă tem doar de Dumnezeu, n-am nici o emoţie, oamenii vor judeca singuri”, a declarat el, potrivit Mediafax. El a adăugat că „nu fac parte dintr-un partid în care să spun: dacă nu mă alegeţi, mai văd dacă rămân. Din partid plec într-un singur loc: acasă”.

Întrebat dacă îi va adresa o invitaţie la congres preşedintelui Traian Băsescu, liderul PDL Vasile Blaga a spus că, potrivit Statutului PDL, doar comisia de organizare a Convenţiei naţionale o poate face. „Nu eu adresez invitaţia preşedintelui Traian Băsescu, ci comisia de organizare a Convenţiei naţionale, aceasta este prevederea statutară. Nu am nimic împotrivă ca preşedintele să participe la Convenţie", a spus liderul PDL.



 

Ultimele Stiri
abonare newsletter