Politică

Vasile Blaga și-a lansat candidatura la șefia PDL

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/02/blaga 3.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Vasile Blaga, şi-a lansat, vineri, la Botoşani, în premieră naţională, moţiunea 'România Dreaptă-PDL- politica dincolo de lozinci', cu care va candida pentru un nou mandat la conducerea partidului.</strong>


El a venit în faţa celor peste 100 de membri ai organizaţiei judeţene a PDL cu trei angajamente, unul faţă de partid şi membrii săi, unul faţă de 'partenerii europeni' şi unul faţă de societate.

Blaga a subliniat că este susţinut de 30 de organizaţii judeţene, venind la Botoşani alături de secretarul general Gheorghe Flutur, de senatorul Radu F Alexandru şi deputatul Raluca Turcan, dar şi de europarlamentarul Traian Ungureanu.

'Vin în faţa dumneavoastră cu echipă destul de puternică, care îmbină pe de o parte experienţa unor oameni cu care am câştigat multe bătălii împreună, domnul Stolojan, domnul Flutur (n.r- Gheorghe Flutur), domnul Flutur (n.r.- Cătălin Flutur), domnul Florea, primarul de la Târgu Mureş, domnul Hava de la Alba Iulia, Radu Berceanu şi alţii, dar şi oamenii foarte tineri în care ne punem mari speranţe', a afirmat Blaga.

În discursul său, Blaga a vorbit despre unitatea partidului, despre promovarea valorilor, dar şi despre necesitatea câştigării următoarelor alegeri parlamentare.

El şi-a exprimat convingerea că va fi preşedintele unui PDL unit şi puternic, subliniind că un partid puternic se bazează pe valori pe care el personal nu şi le schimbă de la o lună la alta sau de la un an la altul. El a mai spus că îşi doreşte ca în această campanie internă din partid să existe o dezbatere sănătoasă pentru partid, astfel încât competitorii actuali să-şi poată da "Bună ziua" şi după 23 martie.

abonare newsletter