Politică

Elena Udrea şi-a lansat, la Cluj, moţiunea „Noul Partid Democrat Liberal. O nouă Românie"

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/27/elena udrea m 12.jpg" border="0" width="450" height="257" style="margin: 2px 5px; float: right;" />Candidatul pentru şefia PDL, Elena Udrea, a venit, la Casa de Cultură a Studenţilor, însoţită de fostul lider al democrat-liberalilor, Emil Boc, pentru a-şi lansa oficial moţiunea "Noul Partid Democrat Liberal. O nouă Românie".</strong></p>

Aceasta a precizat că a venit la Cluj pentru a fi alături de cei care o susţin. „Este un moment important pentru mine. Am vrut să fiu la lansarea candidaturii alături de Emil Boc şi de echipa de la Cluj”, a afirmat Elena Udrea.

Întrebată cum vede PDL pe viitor, ea a răspuns că vede un partid „energic şi capabil să câştige în 2016 alegerile (n.r. parlamentare) şi să îşi recâştige electoratul”.


La râdul său, primarul Clujului, Emil Boc, a afirmat că o susţine pe Udrea la şefia PDL. „O cunosc pe Elena Udrea, îi cunosc tenacitatea şi capacitatea organizatorică. 2016 nu este foarte departe, de aceea această convenţie este foarte importantă”.

Fostul lider PDL a mai precizat că, în acest moment, partidul trebuie să facă o „opoziţie de fier” USL-ului.


La lansarea candidaturii Elenei Udrea participă reprezentanţi şi lideri PDL din Cluj-Napoca, Sălaj şi Turda.

Ultimele Stiri
abonare newsletter