Politică

Horea Uioreanu şi-a anunţat CANDIDATURA pentru ŞEFIA PNL Cluj-Napoca. VREA să câştige PRIMĂRIA în 2016

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/26/horia uioreanu.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, şi-a anunţat, marţi, candidatura pentru funcţia de preşedinte al PNL Cluj-Napoca, după ce această organizaţie este sub interimat de mai bine de doi ani de zile. Alegerile pentru noua conducere a organizaţiei municipale a Partidului Naţional Liberal vor avea loc sâmbătă, 2 martie. </strong>


„Am decis să candidez, şi sâmbătă sunteţi invitaţi cu toţii, voi candida pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a Partidului Naţional Liberal şi voi anunţa în curând şi echipa cu care voi fi urmat. Nu ştiu dacă mai există şi alte candidaturi, candidaturile se depun cu 48 de ore înainte de desfăşurarea competiţiei. În mare, punctul principal al moţiunii mele este obţinerea Primăriei Cluj-Napoca în 2016”, a declarat Horea Uioreanu.

Deocamdată, pentru şefia PNL Cluj-Napoca şi-a mai depus candidatura deputatul Adrian Oros.

Consilierul judeţean Mihai Szeplekan ar mai fi unul dintre posibilii candidaţi la conducerea organizaţiei municipale, la alegerile din 2 martie. „Dacă Horea Uioreanu şi-a exprimat dorinţa de a candida, la organizaţia municipală şi şi-a depus candidatura conform statutului, în scris, îl susţin, deoarece din postura de preşedinte interimar a făcut treabă bună. Încă mă gândesc la o posibilă candidatura, dar în momentul în care Horea Uioreanu îşi va depune candidatura în scris, conform statutului, îl voi susţine necondiţionat. Am ajuns să cred doar ceea ce văd. Şi eu am fost deputat pentru o noapte şi Mircea Geoană a fost preşedinte pentru o noapte, în politică este posibil orice ”, a declarat Szeplekan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter