Politică

Elena Udrea îşi LANSEAZĂ, la CLUJ, MOŢIUNEA cu care va candida la ŞEFIA PDL

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/26/elena-udrea.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Democrat liberala Elena Udrea va fi prezentă miercuri, la Cluj-Napoca, , pentru a-şi prezenta moţiunea cu care va intra în cursa pentru şefia PDL. </strong></p>

 


„Dezvolt un program pentru schimbarea şi înnoirea PDL. Vreau ca partidul să iasă din birouri şi să revină din nou în stradă, printre oameni. (...) E mai important ca niciodată ca PDL să facă politică printre oameni, nu închişi în sediul din Modrogan. Propun o altă structură de conducere: mai simplă, mai flexibilă şi mai adaptată obiectivului de energizare a partidului. (...) Propun eliminarea funcţiilor de prim-vicepreşedinte din structura de conducere, păstrarea secretarului general, un număr de 8 vicepreşedinţi regionali, 8 vicepreşedinţi politici şi 8 secretari executivi", scria recent, pe blogul personal, Elena Udrea.

Vă reamintim, la Conveţia PDL din 23 martie vor mai candida actualul lider al PDL, Vasile Blaga, precum şi Monica Macovei.

abonare newsletter