Politică

Emil Boc NU candidează la şefia PDL

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/23/emil-boc1-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc, a reiterat sâmbătă că nu va candida pentru o funcţie în structura de conducere a partidului.

„Am spus foarte clar, răspicat şi fără echivoc: nu voi candida la funcţia de preşedinte al PDL. Nu voi candida la nicio funcţie la acest congres”, a declarat Boc, citat de Agerpres.


În legătură cu propunerile privind organizarea convenţiei din martie cu prezenţa a peste 5.000 de delegaţi, Emil Boc a afirmat că sunt propuneri rezonabile care trebuie analizate cu discernământ. „Şi eu mă pronunţ pentru o participare cât mai largă a aleşilor locali. Sunt convins că nu vor putea participa toţi aleşii locali, căci sunt peste 12.000, dar o participare masivă a tot ce înseamnă primari, consilieri locali şi judeţeni eu cred că este benefică pentru partid în momentul acesta, când trebuie să dea legitimitate unei noi conduceri. Eu cred că şi un număr de 5.000 poate fi în regulă, cu condiţia ca acolo aleşii locali să aibă majoritate”, a explicat fostul preşedinte al PDL.

Sâmbătă, la Palatul Parlamentului se desfăşoară lucrările Consiliului Naţional de Coordonare al PDL în care urmează să se voteze data Convenţiei Naţionale Extraordinare a partidului şi numărul de delegaţi care vor fi prezenţi la CNE.

Ultimele Stiri
abonare newsletter