Politică

Emil Boc: transferul lui Johannis la PNL e o decizie care trebuie respectată

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/21/emil boc m 1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Primarul Emil Boc a declarat, astăzi, că nu face nici un fel de comentariu cu privire la transferul lui Klaus Johannis la PNL, fiind vorba despre o decizie care trebuie respectată. </strong></p>

Emil Boc a subliniat că transferurile la alte partide sunt o problemă a acelor partide. „În privinţa transferurilor la alte partide este treaba acelor partide, nu este treaba noastră. Domnul Johannis este o persoană respectată şi respectabilă, consacrată, iar decizia privind opţiunile politice îi aparţine în exclusivitate. Deci, în această privinţă nu pot să comentez nici pozitiv, nici negativ. Este o decizie pe care o respecţi”, a spus primarul Cluj-Napoca.


Boc a adăugat că salută implicarea politică a primarilor, mai ales dacă aduc beneficii pentru comunitate şi speră ca intrarea lui Iohannis în PNL să ajute la continuarea autostrăzii Transilvania. "Salut implicarea politică a primarilor dacă ei aduc beneficii pentru comunitate. Iar dacă autostrada Transilvania va fi sprijinită prin prezenţa în PNL a lui Iohannis, cu atât mai bine".

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter