Politică

Iulius nu va avea permisiunea să construiască blocurile de birouri până nu amenajează lacul

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/21/emil boc m 2.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Iulius Mall nu va putea construi cele două clădiri de birouri de lângă complexul comercial până când nu va amenaja zona din jurul lacului, a anunţat, astăzi, primarul Emil Boc.

În şedinţa de Consiliu Local de astăzi va fi discutat un proiect de hotărâre privind construirea a două blocuri, de zece şi respectiv patru etaje de către Iulius Mall. Emil Boc a declarat că nu îşi va da acordul pentru cele două imobile până când investitorul nu va reabilita zona din jurul lacului. „Nu se va realiza nici un fel de construcţie până când nu se va reabilita zona lacului. Dacă investitorul, pe banii lui, va amenaja zona, putem discuta, dacă nu, nu va avea sprijinul meu”, a spus primarul.


Primarul a adăugat și circulația din zonă va fi modificată prin amenajarea unui sens giratoriu pe strada Slănic sau prin semaforizare la Iulius Mall.

Un grup de clujeni şi-au anunţat prezenţa la şedinţa de Consiliu Local de astăzi pentru a-şi exprima punctul de vedere cu privire la construirea celor două imobile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter