Politică

Ponta despre trecerea lui Iohannis la PNL: Dacă se confirmă ar fi un mare câştig pentru PNL şi USL

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/20/04-victor ponta usl angajament pentru romania _sc_020.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că ar fi un mare câştig pentru PNL şi USL trecerea primarului Sibiului, Klaus Iohannis, în rândul liberalilor. </strong></p>

Întrebat, la Cluj-Napoca, cum comentează trecerea lui Iohannis la PNL, Victor Ponta a răspuns: "Ştiţi părerea mea despre domnul Iohannis ca om politic, ca om. Dacă se confirmă ca ştire ar fi un mare câştig pentru PNL şi USL. Nu pot să comentez mai mult decât atât".


Liderul PNL Puiu Haşotti a declarat, miercuri, că primarul oraşului Sibiu, Klaus Iohannis, se va înscrie în PNL, ceea ce "nu ar ar avea efect" asupra mandatului acestuia de primar.

"Domnul Iohannis se va înscrie în Partidul Naţional Liberal. În curând va fi o conferinţă de presă", a spus Haşotti.


El a precizat că înscrierea în PNL nu ar ar avea efect asupra mandatului de primar deţinut de Iohannis la Sibiu.

Anterior, surse politice declaraseră că Iohannis se va alătura PNL.


La rândul său, liderul PNL Sibiu Mircea Cazan a declarat că Iohannis s-a alăturat echipei PNL, cel mai probabil organizaţiei din Bucureşti.

"Domnul primar nu riscă să-şi piardă mandatul pentru că FDGR nu este un partid politic, şi doar o formaţiune politică, al cărei statut permite înscrierea într-un alt partid fără a-şi pierde statutul de primar", a afirmat Cazan.


El a mai spus că "este un plus de valoare" faptul că Iohannis s-a alăturat echipei PNL.

 



Citeşte şi:

UPDATE Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se va alătura PNL


Ultimele Stiri
abonare newsletter