Politică

Petru Călian susţine candidatura lui Udrea la şefia PDL

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/19/petru calian m 4.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Vicepreşedintele PDL Cluj, fostul deputat Petru Călian, cere colegilor săi de partid din Ardeal să o sprijine la conducerea PDL pe Elena Udrea. </strong></p>

 


Unul dintre motivele pentru care Călian susţine candidatura lui Udrea la şefia PDL este faptul că, actuala conducere centrală a uitat de cei care nu au mai câştigat un mandat la alegerile parlamentare din decembrie, spune acesta. „Am fost vicelider al grupului PDL de parlamentari şi am lucrat cu mulţi oameni valoroşi, care însă au fost puşi deoparte. Pentru mine a fost un motiv de bucurie faptul că doamna Udrea şi-a anunţat candidatura. Este unul dintre acei democrat liberali care nu au uitat de parlamentarii ce nu au mai câştigat un mandat, a continuat să comunice cu aceştia. Adresez un apel, de aici, de la Cluj, colegilor mei să sprijine acei oameni care doresc să transforme partidul într-un partid de opoziţie adevărat“, a spus Călian.

În opinia acestuia, Udrea face parte din echipa tânără a politicienilor români, şi este unul dintre cei care ar putea „să le facă faţă“ cu succes liderilor USL Victor Ponta şi Crin Antonescu.

abonare newsletter