Politică

Udrea: „22 de milioane de români ştiu că USL, Antena 3 şi Felix îl vor pe Blaga preşedinte al PDL“

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/17/poza udrea.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Liderul PDL Elena Udrea, candidat la şefia PDL, susţine, pe Facebook, că 22 de milioane de români ştiu că USL, Antena 3 şi Dan Voiculescu îl vor pe Vasile Blaga preşedinte al PDL, ea adăugând: „Întrebarea este: de ce?".

„Văd că Dan Voculescu a dat drumul, în cunoscutul său stil, unei noi campanii de presă împotriva mea după ce mi-am anunţat candidatura la şefia PDL. Materiale precum cel referitor la primarii sunaţi pentru a fi mituiţi în scopul susţinerii mele la Convenţia Naţională reprezintă măgării de presă specifice trustului lui Voiculescu, fiind lucruri cu care mă confrunt la modul cel mai concret de vreo 8 ani de zile. Ca să-l parafrazez pe şeful partidului, Felix, Antena3 şi USL să nu se mai obosească - ştiu 22 de milioane de români ca îl vor pe Vasile Blaga preşedinte al PDL. Întrebarea este: de ce?", scrie Udrea pe Facebook.


Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1Tv, că Elena Udrea poate avea şanse pentru şefia PDL la o Convenţie cinsitită, precizând însă că îi recomandă acesteia să se retragă dacă se constată că este aranjată Convenţia PDL, „aşa cum se produce acum“.

Ultimele Stiri
abonare newsletter