Politică

VIDEO Cinism extrem sau sinceritate debordantă?

<h3><img src="documente/stories/2013/02_februarie/17/03-victor ponta.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Ponta se răzbună pe români: „Vom lua de la români banii pe care Băsescu nu i-a obținut de la Bruxelles”.</h3> <p><strong>Premierul Victor Ponta a declarat, într-o emisiune, la Antena 3, referindu-se la bugetul alocat de UE României, că românii vor trebui să plătească banii pe care ţara noastră nu i-a obţinut la Bruxelles. Ponta a răspuns astfel, unei declaraţii pe care şeful statului a făcut-o săptămâna trecută, la Cluj-Napoca. </strong></p>

 


„Lucrurile acestea se îndreaptă în ani de zile pentru că au fost stricate în ani de zile și atunci într-adevăr, când se împarte bugetul Uniunii Europene pentu o perioadă în care în mod sigur domnul Băsescu nu va mai avea o funcție publică, probabil se va ocupa de rugăciuni. Noi însă vom trăi aici și banii pe care domnul Băsecu nu a reușit să îi aducă pentru România, va trebui să îi luăm de la cei care se uită acum la noi (n.r. cetățenii români), 9 miliarde de euro trebuie din taxe și impozite naționale, 9 miliarde de euro pe care nu am reușit să îi obținem în faimoasa negociere de la Bruxelles” a declarat premierul Victor Ponta, la Antena 3.

Vă reamintim, joi, preşedintele Traian Băsescu a declarat, la Cluj, că „mă rog la Dumnezeu ca premierul să cheltuiască banii pe care eu i-am adus că, dacă reuşeşte, înseamnă că a făcut şi el o treabă bună, dar până una alta îi are de mişcat pe ăştia care sunt îngheţaţi de când a venit la guvernare".

abonare newsletter