Politică

Elena Udrea: „Nici nu mă gândesc să candidez la preşedinţia României“

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/15/poza udrea.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Deputatul Elena Udrea spune că nu se gândeşte să candideze la alegerile prezidenţiale, iar dreapta românească trebuie să-şi găsească „cel mai bun candidat“, scrie Agerpres. </strong></p>

 


„Cred că la prezidenţiale trebuie să venim cu cel mai bun candidat al dreptei româneşti, nu doar al PDL. Trebuie să fie cel mai bun candidat. Eu nici nu mă gândesc la aşa ceva dar este o obligaţie să găsim cea mai bună soluţie“, a declarat, vineri, Elena Udrea, la evenimentul în care şi-a anunţat oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte al PDL. „Punem carul înainte. N-am trecut nici de etapa alegerilor din interior. Trebuie să avem cel mai bun candidat de centru-dreapta dar până atunci trebuie să întărim PDL. Nu mai avem un candidat ca în 2004 care a câştigat aproape de unul singur alegerile prezidenţiale. Emil Boc poate fi acest candidat dar este prea devreme să vorbim. Este o discuţie ipotetică şi chiar şi domnul fost premier spune că nu se gândeşte la aşa ceva“, a declarat Elena Udrea.

Întrebată dacă bănuieşte la cine se referea preşedintele Traian Băsescu atunci când a afirmat că a identificat în PDL un candidat pentru alegerile prezidenţiale, fostul ministru a răspuns că nu ştie la ce s-a referit preşedintele. Elena Udrea şi-a anunţat, vineri, oficial, candidatura la funcţia de preşedinte al PDL. Evenimentul a avut loc la Roman, în colegiul pe care Elena Udrea îl reprezintă în parlament.



Citeşte şi:

Blaga: 22 de milioane de români ştiu că Băsescu o susţine pe Udrea


Băsescu nu îi susţine pe Blaga şi pe Udrea, ci pe Emil Boc - VEZI VIDEO


Ultimele Stiri
abonare newsletter