Politică

Boc, despre declaraţia lui Băsescu referitoare la prezidenţiabilul din PDL: Bărbat sunt, răspund la prima exigenţă

<p><img src="documente/stories/2013/02_februarie/15/primarie 1.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" /><strong>Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc, a evitat să răspundă jurnaliştilor când a fost întrebat la cine s-a referit preşedintele Traian Băsescu când a vorbit despre "prezidenţiabilul" din PDL, precizând că descrierea este generică</strong>.</p>

 

„Descrierea este suficient de generică încât să se poată încadra oricine în această definiţie, aşa că pentru detalii vă îndrum spre Palatul Cotroceni. Bărbat sunt, răspund la prima exigenţă”, a precizat Emil Boc.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că PDL are un prezidenţiabil acum în interiorul său, care este bărbat, precizând însă că actuala conducere a formaţiunii are o problemă "de a vedea ziua de mâine", adică legată de vârstă.


"PDL are prezidenţiabil în momentul de faţă. Oameni care să se bată de la egal, la egal. Cu notorietate, cu tot ce trebuie", a spus Băsescu. El nu a dorit să dea nume, dar a precizat că se referă la un bărbat tânăr.


Citește și:


 

Băsescu: PDL are prezidenţiabil acum în interior. E bărbat, dar nu dau nume


 



Liderul PDL Elena Udrea afirmă că nu ştie la cine s-a referit Traian Băsescu când a vorbit despre "prezidenţiabilul" din PDL, dar crede că Emil Boc ar putea fi"prezidenţiabilul de peste un an şi jumătate", pentru că mandatul de premier al acestuia începe să fie reevaluat, regândit.


 

abonare newsletter