Politică

VIDEO Băsescu, întrebat dacă l-a convins pe Boc să candideze pentru funcţia de preşedinte al României: „Eeee, asta-i altceva”

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/14/traian basescu emil boc m 3.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele României, Traian Băsescu, şi-a încheiat vizita în municipiului Cluj-Napoca joi seara la ora 19.00. După întîlnirea de la Primărie cu primarul Emil Boc, şeful statului a plecat împreună cu acesta la restaurantul unui hotel de cinci stele din municipiu pentru a mânca. Alături de ei s-au aflat preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, vicepreşedintele PDL Alin Tişe, fostul prefect de Cluj Florin Stamatian</strong>.</p>

La ieşirea din restaurant, Băsescu a fost întrebat de jurnalişti dacă l-a convins pe Emil Boc să candideze pentru funcţia de preşedinte al PDL. „Nu l-am convins pe Emil Boc să candideze la şefia PDL, dar asta ştiam de la început. Eu am spus numele acesta aşa, să scap de întrebare”, a precizat Traian Băsescu.

Întrebat dacă l-a convins să candideze pentru funcţia de preşedinte al României, Traian Băsescu a precizat: „Eee, asta-i altceva!”.


La răndul său, primarul Emil Boc a fost întrebat cum comentează declaraţiile preşedintelui. “Nu candidez la funcţia de preşedinte al Partidului Democrat liberal”, a reiterat Boc. Întrebat dacă în 2014 candidează la preşedinţia ţării, Boc a răspuns: „La preşedinţia de bloc, de la mine, de la asociaţia, poate”, a răspuns primarul Clujului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter