Politică

Buda despre candidatura Elenie Udrea: Orice candidatură e binevenită

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/12/daniel buda.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, spune despre candidatura Elenei Udrea la şefia partidului că „orice candidatură este binevenită”. Daniel Buda, a declarat, marţi, că s-ar bucura dacă la Convenţia Naţională a PDL ar fi depuse cât mai multe candidaturi pentru funcţia de preşedinte al partidului. </strong></p>

"Orice candidatură pentru funcţia de preşedinte al PDL este binevenită. Ceea ce este important este ca, după Convenţia Naţională, PDL să se alinieze în spatele candidatului care va câştiga preşedinţia partidului, astfel încât PDL să devină o alternativă reală la USL. Îmi doresc să fie cât mai mulţi candidaţi pentru şefia PDL", a spus Buda, citat de Mediafax.


Actualul preşedinte al PDL, Vasile Blaga, şi-a anunţat, luni, candidatura pentru reconfirmarea la şefia partidului. La rândul său, deputatul Elena Udrea a anunţat, marţi, că va candida la preşedinţia partidului. Convenţia Naţională a PDL pentru alegerea noii conduceri urmează să aibă loc în 23 martie.


 


Citeşte şi:

Boc despre candidatura Elenei Udrea: Toţi candidaţii au bastonul de preşedinte în raniţă


Elena Udrea va candida la preşedinţia PDL

„Greii“ PDL nu vor lupte interne „cu sânge pe pereţi“


Elena Udrea: Voi candida la o funcţie în PDL. Boc trebuie să revină în conducerea partidului

Dorin Florea spune că Udrea este "un exemplu" şi s-ar bucura să fie în conducerea PDL



abonare newsletter