Politică

Adrian Gurzău: „Legea bugetului este lipsită de orice strategie financiar-bugetară“

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/12/adrian gurzau.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Deputatul PDL de Cluj Adrian Gurzău atrage atenţia asupra faptului că votul final pe legea bugetului naţional a fost „un circ promovat în stilul caracteristic“ de către reprezentanţii actualei puteri.</strong>

Parlamentarul democrat liberal subliniază, într-o declaraţie politică, faptul că legea bugetului este lipsită de orice strategie financiar-bugetară care să corespundă nevoilor reale ale României. „Formula prezentată şi votată în mod fraudulos de actuala putere nu reflectă realitatea şi nevoile din România. Tot ceea ce înseamnă investiţii strategice, locuri de muncă şi respectarea angajamentelor luate în faţa partenerilor europeni şi intenaţionali nu au reprezentat absolut nimic pentru actualii guvernanţi“, spune Adrian Gurzău.

În ceea ce priveşte judeţul Cluj, „în calitate de parlamentar ales al clujenilor“, Gurzău susţine că „îi este greu să le explice acestora“ că actualul Guvern este dezinteresat de nevoile specifice comunităţilor locale, iar alocările bugetare s-au făcut în funcţie de alte criterii.


Gurzău: „Explicaţia: ura guvernanţilor pentru ceea ce semnifică Ardealul“

În opinia lui Gurzău, clujenii şi nu numai, au fost batjocuriţi, ignoraţi şi trataţi cu indiferenţă şi vocea lor din forul legislativ a fost „suprimată“. „Explicaţia ar putea fi una simplă: ura nemărginită a actualilor guvernanţi pentru tot ceea ce semnifică Ardealul. În aceste condiţii, consider că actualul buget este contrar legii, nu reflectă realitatea României, ci este doar un document făcut de dragul a-i recompensa şi răsplăti pentru voturile aduse, pe unii dintre baronii USL care şi-au îndeplinit conştiincios îndatoririle de membri de partid“, mai spune deputatul.

Pe de altă parte, adaugă Gurzău, „municipiul Cluj-Napoca are la conducere un om care ştie ceea ce semnifică dezvoltare şi modernizare pe bani europeni“. „Sub acest aspect, cel puţin la nivelul municipiul am convingerea că lucrurile vor progresa la nivel european. Pe de altă parte, consider că parlamentarii clujeni de la putere au datoria morală să vină să le explice clujenilor de ce tot ceea ce au promis în campania electorală au fost doar minciuni făcute de dragul punctelor electorale“, mai spune deputatul clujean.

Ultimele Stiri
abonare newsletter