Politică

Marius Nicoară: Demisia lui Horea Uioreanu, un gest politic, nu cred că va afecta imaginea filialei

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/08/04-marius nicoara_conferinta psd_sc_053.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, afirmă că demisia lui Horea Uioreanu din funcţia deţinută în Biroul Permanent Teritorial al PNL Cluj este "un gest politic" şi că nu crede că va afecta imaginea filialei judeţene.</strong></p>

Marius Nicoară a declarat, vineri, că Horea Uioreanu a formulat mai multe critici în documentul cu demisia trimis conducerii centrale a PNL care sunt, însă, "generalităţi".

"Demisia lui Horea Uioreanu din funcţia de vicepreşedinte al Biroului Permanent Teritorial al PNL Cluj este un gest politic. Domnul Uioreanu rămâne membru al acestui organism, cu drept de vot, deoarece este preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. În documentul trimis conducerii centrale, în care anunţă că demisionează, sunt incluse mai multe critici care sunt nişte generalităţi, care pot fi combătute cu argumente. Nu cred că această demisie va afecta imaginea PNL Cluj", a spus Nicoară.



Citeşte şi:
UPDATE: Liderul PNL Cluj-Napoca, Horea Uioreanu, a DEMISIONAT din funcţiile din partid


CE SCRIE Uioreanu în SCRISOARE?


abonare newsletter