Politică

Marius Nicoară (PNL Cluj): Boc şi-a picat toate examenele la drept constituţional, nu e în postura de a-l critica pe Antonescu

<p><strong>Liderul PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, consideră că președintele PNL, Crin Antonescu, poate conduce cu succes Comisia de modificare a Constituție, iar fostul premier, Emil Boc, nu este în postura de a critica pregătirea acestuia.</strong></p>

 

„După ce și-a picat toate examenele în ceea ce privește dreptul constituțional – am văzut câte legi și ordonanțe neconstituționale a emis Guvernul pe care l-a condus -, domnul Boc nu mai are nici un drept să-și dea cu părerea despre competențele altora în domeniu. Chiar dacă nu este jurist de profesie, Crin Antonescu a avut ocazia, ca noi toți, să observe care sunt lacunele actualei Constituții și are obiectivitatea necesară pentru a propune schimbările care se impun. În plus, comisia va fi alcătuită din specialiști a căror experiență și capacitate a fost deja recunoscută de liderul PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, de profesie jurist”, precizează președintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară.


Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc, a precizat că Antonescu nu are abilităţi şi competenţe în a conduce comisia de revizuire a Constituției, în timp ce preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, a precizat că singura motivaţie a acestei numiri este ca liderul PNL "să-şi sape singur groapa.

 



Citeşte şi:

 


Buda: „Antonescu nu este potrivit în funcţia de coordonator al Comisiei pentru revizuirea Constituţiei“

Boc: Antonescu „părinte al Constituţiei” ar fi o premieră la nivel european; NU are NICIO TANGENȚĂ cu domeniul CONSTITUȚIONAL.


 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter