Politică

SCANDAL la dezbaterea bugetului: PDL a părăsit plenul, acuzând că amendamentele opoziţiei au dispărut din raport

<p><strong>Dezbaterile amendamentelor la proiectul de buget al Secretariatului General al Guvernului pe anul 2013 au fost întrerupte la cererea parlamentarilor PDL, care şi-au exprimat nemulţumirea pentru faptul că nu îşi regăsesc toate amendamentele respinse în raportul Comisiilor pentru buget-finanţe.


"Vom reveni în sală în momentul în care este respectat Regulamentul şedinţelor comune. Nu poate scoate nimeni aceste amendamente. Revenim în sală când toate amendamentele vor fi din nou în listă şi le vom discuta. (...) Domnul Ruşanu cu de la sine putere a scos din listă amendamentele care aveau ca principală ţintă alocarea de fonduri prin creşterea bugetului SGG. E un caz fără precedent. A declarat (n.r. Ruşanu) că va veni cu ele, dar până atunci am cerut întreruperea şedinţei'', a spus preşedintele PDL, Vasile Blaga.

După pauza de consultări solicitată de liderul grupului parlamentar PDL, Mihai Stănişoară, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a solicitat staff -ului tehnic să includă la bugetul SGG toate amendamentele respinse şi nu doar pe cele care au fost susţinute în Comisia reunită de buget-finanţe.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter