Politică

Tişe: „Voi vota împotriva unui buget mincinos, un buget al somajului!“

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/05/06-alin-tise-mod.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Senatorul PDL de Cluj Alin Tişe susţine că va vota împotriva unui buget care izolează Clujul şi îl condamnă la sărăcie.</strong></p>

„Voi vota împotriva unui buget care nu are finanţare pentru nici un proiect de dezvoltare a Clujului : Spitalul de Urgenţă, Aeroport, Autostrada Transilvania !“, spune parlamentarul, într-un comunicat de presă.

Senatorul aminteşte faptul că „USL a vorbit în campanie, dar nu vorbește deloc în buget“ despre: reducerea TVA la produsele de bază, introducerea unei cote progresive de impozitare a veniturilor, scăderea CAS plătit de angajator, construcția a opt spitale regionale de urgență, scăderea treptată a TVA, încurajarea mediului privat şi introducerea programului gratuit de after-school.


Totodată, subliniază Tişe, USL „nu a vorbit deloc în campanie, dar vorbește în buget“ despre: reducerea investițiilor cu 26% față de anul 2012, „luarea pieii de pe fiecare agricultor din țară, pe care Victor Ponta îl consideră chiabur“, desființarea a zeci de mii de firme și pierderea a zeci de mii de locuri de muncă prin impunerea unui impozit greu IMM-urilor .

Astfel, spune Tişe, PDL nu va gira minciuna USL şi va vota împotriva bugetului de stat propus de USL. „Cer parlamentarilor USL de Cluj să nu voteze acest buget care îi condamnă la sărăcie pe clujeni. Un buget care îi umileşte pe clujeni“, adaugă parlamentarul clujean.

abonare newsletter