Politică

Tudor Ştefănie: Cetăţene Mircea Irimie, ce ai fost şi ce ai ajuns!

<p><strong>Primarul Turzii, Tudor Ştefănie scrie pe blogul personal câteva gânduri legate de plecarea deputatului Mircea Irimie de la PDL şi înrolarea acestuia în Partidul Conservator.

Dincolo de regretele de a pierde ca partid politic un parlamentar, primarul turdean îşi exprimă nemulţumirea legată de dualitatea carcterului, fostului coleg de breaslă şi de faptul că acest se ascunde în spatele "portavocii" Avram Gal. "Iată, după mai bine de cinci ani, mă declar dezamăgit. Constat că, Arma politică a domnului Irimie, de exemplu, este reprezentată de persoana domnului Avram Gal, un gen porta-voce PC dar de prost gust. Puneţi în balanţă valoarea şi realizarile omului politic Ştefanie Tudor şi cele ale dl. Avram Gal şi veţi vedea că nu greşesc. Întrebările mele sunt la aceasta oră - Cine este domnul Mircea Irimie, de fapt ? şi De ce se ascunde în spatele domnului Avram Gal, în calitate de subordonat? Mă întreb, când va realiza că este folosit drept marionetă în această alianţă?", scrie Ştefănie pe blogul său.


Edilul şef al Turzii îi mai cere lui Irmie să facă publice costurile campaniei sale electorale şi sursa de finanţare şi să înceteze cu acuzaţiile nefondate la adresa sa!

"În acest dezamăgitor joc politic dl. Irimie încearcă să ne transmită că este interesat doar problemele reale ale comunităţii, atunci de ce vine cu acuzaţii nefondate la adresa mea? Vă cer în mod public, domnule Irimie, să faceţi publice costurile companiei dvs. electorale de deputat şi modul în care aţi finanţat-o în procent de 90%, aşa cum aţi afirmat public. Oare acesta este un comportament politic sănătos pentru societate şi mai ales pentru un om politic care afirmă că doreşte să reprezinte cetăţenii turdeni în Parlamentul României, azi votat drept reprezentant PD-L şi peste noapte devenit reprezentant PC?! Doamne, cetăţene Mircea Irimie, ce ai fost şi ce ai ajuns!", remarcă edilul turdean.

Ultimele Stiri
abonare newsletter