Politică

Alin Tişe: „Guvernul USL umileşte oamenii de afaceri“

<p><strong>După ce a mărit taxele şi impozitele locale cu 16%, „guvernul falimentului naţional - guvernul USL“, a trecut acum la distrugerea firmelor, susţine senatorul PDL de Cluj, Alin Tişe.

Parlamentarul consideră că foarte mulţi clujeni îşi vor pierde locurile de muncă pentru că multe firme vor da faliment, din cauza „măsurilor aberante“ de măriri de taxe, care sufocă economia judeţului. „Introducerea prin Codul Fiscal a unui impozit de 3% din cifra de afaceri a firmelor care obţin venituri sub 65.000 de euro pe an va conduce la desființarea a zeci de mii de firme şi la pierderea a zeci de mii de locuri de muncă. În plus, impunerea acestui prag încurajează evaziunea fiscală – firmele care fac cifre de afaceri sub 65.000 de euro vor avea tot interesul să îşi scadă şi mai mult cifra pentru a plăti cât mai puțin la stat“, spune Alin Tişe, într-un comunicat de presă.


Senatorul democrat liberal cere parlamentarilor  USL care nu au susţinut proiectele de dezvoltare a judeţului, să folosească  „prietenia " cu care se laudă, că o au cu şefii de partid de la Bucureşti, şi să elimine aceasta mărire de taxe. „Nu-i abandonaţi pe clujenii care v-au dat votul! Nu lăsaţi familii întregi fără venituri! Nu umiliţi micii întreprinzători care contribuie prin afacerile lor la dezvoltarea Clujului. Nu distrugeţi viaţa a mii de clujeni“, adaugă senatorul.


Citeşte şi:


Clujul, pus la colţ de USL

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter