Politică

Daniel Buda: „Asistăm, din nou la o văduvire financiară a Transilvaniei în favoarea investiţiilor din sud“

<p><strong><img src="documente/stories/buda-ard.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Liderul PDL Cluj, Daniel Buda, atrage atenţia asupra faptului că actualul buget naţional, care se va vota în curând, a fost constituit şi gândit pe zone de dezvoltare regională, „aşa că asistăm, din nou la o văduvire financiară a Transilvaniei în favoarea investiţiilor din sud“. </strong>


Din păcate, subliniază Buda, Clujul, se regăseşte din nou, la fel ca în perioada anilor 2000-2004, ultimul pe lista investiţiilor, deşi este primul oraş, după capitală în ceea ce priveşte contribuţiile la bugetul naţional. „Mă întreb retoric, cum se simt clujenii, care în decembrie 2012, au crezut în promisiunile candidaţilor USL, care spuneau că vor face tot ceea ce trebuie să aducă bani de la Guvern, astfel încât marile proiecte de investiţii ale Clujului şi Transilvaniei, precum Spitalul Regional de Urgenţă, Autostrada Transilvania, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca să continue. Iată, că bugetul naţional este pe cale să intre în faza finală a dezbaterilor în plen şi se poate observa cu uşurinţă faptul că, toate aceste promisiuni, pe lângă cele punctuale ale fiecărui candidat USL: Adrian Oros, Steluţa Cătăniciu, Aurelia Cristea, Irimie Popa, Radu Zlati, Cornel Itu, Ilarie Ivan, Vasile Grumaz, Elena Uioreanu Leonard Horvath,Mircea Giurgiu, Şerban Rădulescu, Marius Nicoară şi Alexandru Cordoş, au fost minciuni sfruntate, făcute doar de dragul punctelor electorale, fără nici un fundament“, declară Buda, într-un comunicat de presă.
Democrat liberalul clujean subliniază faptul că parlamentarii USL Cluj mai au o  şansă, cu ocazia votului final, să repare „această ruşine pentru minciunile trâmbiţate în campania electorală“. De asemenea, el le cere reprezentanţilor USL să nu uite că au obţinut votul clujenilor de a-i reprezenta în Parlamentul României tocmai pentru a le soluţiona problemele.
Vă reamintim, plenul Parlamentului se reuneşte marţi, pentru a vota forma finală a bugetului pe 2013.

Ultimele Stiri
abonare newsletter