Politică

Tişe: „Clujul a fost pus la colţ de USL“

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/31/alin tise m 2.jpg" border="0" width="387" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Senatorul PDL  Alin Tişe cere parlamentarilor USL din Cluj să susţină amendamentele depuse de el la Legea bugetului, prin care solicită finanţare pentru proiectele importante ale judeţului. </strong></p>

Aproape toate amendamentele depuse de Alin Tişe au fost respinse în comisiile Parlamentului. Astfel, nici măcar proiectele cele mai importante pentru clujeni, precum Spitalul Regional de Urgenţă, Filarmonica sau Autostrada Transilvania nu au fost cuprinse la finanţare de la buget.


Senatorul le cere parlamentarilor USL să nu îşi asculte liderii de partid şi să susţină amendamentele privind cele mai importante proiecte ale judeţului Cluj, exact aşa cum au promis în campania eletorală. „USL izolează Clujul, prin faptul că cele mai importante proiecte care îi vizează pe clujeni nu sunt susţinute la Bucureşti. Cele câteva amendamente adoptate în comisii vor fi respinse în bloc, în plenul Parlamentului. Au promis că vor susţine proiectele pentru clujeni, dar la Bucureşti au respins însă aceste amendamente. Deci au minţit. Îi îndemn să nu asculte de şefii de partid, care au cerut să nu depună amendamente“, a spus Tişe.

Vă reamintim, plenul Parlamentului se reunește marți pentru a vota forma finală a bugetului pe 2013.

abonare newsletter