Politică

Ungureanu vrea o lege anti-agenţi sub acoperire în Parlament

<p align="left"><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/30/05-agenti.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Forţa Civică va iniţia un proiect de lege pentru ca în Parlament „să nu se mai găsească agenţi sub acoperire”, a declarat, ieri, preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, arătând că parlamentarii trebuie să se ocupe de legiferare şi „să nu aibă slujbă dublă”, scrie Mediafax. </strong></p>

„Noi credem că este absolut necesar să despărţim apele. În momentul în care eşti parlamentar te ocupi de legiferare, nu ai slujbă dublă! Şi de aici o să vedeţi mai departe cum procedăm”, a precizat, într-o conferinţă de presă, Mihai Răzvan Ungureanu. El a evitat să dea exemple de parlamentari care ar fi şi agenţi sub acoperire. „Nu am ce exemple să vă dau, vă spun ce urmează să facem", a spus Ungureanu la întrebările ziariştilor pe această temă.


Liderul FC a arătat că ar trebui întrebaţi parlamentarii înşişi. „Cred că ar trebui întrebaţi parlamentarii înşişi luaţi pe rând. Iniţiativa noastră este menită să transforme Parlamentul dintr-o instituţie lipsită de credibilitate, dintr-o instituţie în care se pot întâmpla cum s-au întâmplat şi în vară migrări masive de parlamentari dintr-o parte în alta a spectrului politic, într-o instituţie credibilă, solidă, care este aşezată pe spatele unor oameni politici responsabili şi cu biografie curată”, a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter