Politică

Universitatea Cluj nu mai intră pe Cluj Arena dacă nu plăteşte 15% din valoarea datoriilor

<p><strong>„Universitatea Cluj nu mai intră pe Cluj Arena dacă nu plăteşte 15% din valoarea datoriilor”, a declarat marţi Radu Raţiu, administratorul societăţii Cluj Arena. Afirmaţia vine la o zi după ce  acţionarii au decis intrarea clubului în insolvenţă. Cluj Arena nu-şi poate plăti facturile la întreţinere din cauza datoriilor Universităţii Cluj.</strong>

Consilierii judeţeni au aprobat, marţi, în şedinţa de Consiliu Judeţean majorarea capitalului social la societatea care administrează Cluj Arena. Majorarea capitalului social va acoperi cheltuielile Cluj Arena în ceea ce priveşte facturile de gaz şi de curent.

Potrivit directorului Cluj Arena, Radu Raţiu, majorarea de capital va aduce societatea la zi.


„Din păcate, avem greutăţi în a ne recupera datoriile de la firmele debitoare, în special de la clubul de fotbal Universitatea Cluj care are peste 600.000 de lei să livreze în contul chiriei pe anul trecut, iar acest ajutor este foarte important pentru că ne aduce la zi cu plata utilităţilor. Soluţia pe viitor este să fim mult mai stricţi cu cei de la Universitatea Cluj în conractul pe care o să-l avem cu ei. Noi, prin Consiliul de Administraţie le-am înaintat o adresă prin care le permitem accesul pe stadion în următorul meci dar cu plata a 15% din valoarea datoriilor”, a precizat Raţiu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter