Politică

Irimie trădează PDL și trece la conservatori!

<p><strong><img src="documente/stories/01_ianuarie/21_ziua/desc1 01-22.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Proaspătul deputat Mircea Irimie ales pe listele PDL pentru un fotoliu în Parlamentul României a confiramt în urmă cu câteva minute că a trecut la Partidul Conservator, uitând de promisiunile electorale făcute cu ocazia campaniei din decembrie anul trecut.</strong></p>

Contactat telefonic, deputatul Mircea Irimie a confirmat informaţia. „Este adevărat! Am făcut un pas greu, dar până la urmă l-am făcut. Îmi doresc să fie anumite avantaje pentru municipiul Turda. Ştiţi bine că am făcut nişte propuneri pentru buget, care vizează nişte alocări de fonduri pentru zona Turzii”, a comentat Mircea Irimie pentru Turdanews.

Acesta a confirmat şi discuţiile privind preluarea conducerii Partidului Conservator Turda. „Au fost discuţii pentru unele funcţii, la nivel local, judeţean şi naţional. Probabil se va anunţa oficial, în perioada imediat următoare”, a mai spus Mircea Irimie.

Acesta a recunoscut că a fost "curtat" de mai multe partide politice.

Recent, un alt parlamentar din zona Turzii a făcut pasul spre Partidul Conservator, deși candidase pe listele PPDD, Ioan Moldovan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter