Politică

Papahagi: Zeroul de după virgulă s-a supărat pe virgulă

<p><strong><span style="font-size: small;">Adrian Papahagi scrie, pe Facebook, că "zeroul de după virgulă s-a supărat pe virgulă", după ce consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a scris, la rândul său, pe reţeaua de socializare despre Ungureanu şi Papahagi, catalogându-i drept "două virgule în politica românească". </span></strong></p>

 


"Amuzant: zeroul de după virgulă s-a supărat pe virgulă! Punct.", scrie Papahagi pe Facebook.


Anterior, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a scris, tot pe Facebook, că Mihai Răzvan Ungureanu şi Adrian Papahagi "se fac că nu îl cunosc pe Traian Băsescu, omul care i-a promovat", el adăugând: "Mă încăpăţânez să cred că lipsa caracterului nu e o condiţie să ajungi mare în politică".



Citește și:



Lăzăroiu îi atacă pe MRU și Papahagi: “Sunt două virgule în politica românească"



Papahagi i-a răspuns lui Lăzăroiu şi într-un comentariu la postarea acestuia.

"Nu ştiu ce observaţi, domnule Lăzăroiu, dar sunteţi într-o gravă eroare. Habar n-am unde aţi găsit ideea cu "paria"... Nu m-am dezis de Traian Băsescu şi nu o voi face. Socotesc, dimpotrivă, că mi-am asumat o luptă grea într-un moment ingrat, pentru Traian Băsescu şi pentru valorile în care cred, fără să trag vreun folos din asta. Nu văd ce mi se poate reproşa. Mi-ar părea rău să cred că v-aţi pierdut discernământul", a scris Papahagi.


 

Citește și:

Papahagi: „PDL nu trebuie să cedeze teren unui PNL becalizat“


Ultimele Stiri
abonare newsletter