Politică

Igaş: „Un potenţial candidat la Preşedinţie din partea partidelor de dreapta este Emil Boc“

<p><span style="font-size: small;"></span></p> <p><span style="font-size: small;"><strong>Vicepreşedintele PDL, Traian Igaş, a declarat, miercuri, că personal consideră că un potenţial candidat la Preşedinţie în 2014 din partea partidelor de dreapta este Emil Boc, „un om de o integritate morală deosebită, care se bucură şi de apreciere la nivelul Europei şi în PPE".</strong>


Igaş a spus că România are nevoie în 2014 de un preşedinte care să reprezinte ţara pe principii de dreapta pentru o mai bună integrare în spaţiul european, având în vedere că în viitorul apropiat şi îndepărtat Europa va fi condusă de oameni de dreapta. El a adăugat că rămâne de văzut în perioada imediat următoare pe cine va susţine PDL la Preşedinţie după ce va face analiza cu maximă atenţie al potenţialilor candidaţi pe baza sondajelor şi a percepţiei în interiorul partidului. „Daţi-mi voie să cred că un potenţial candidat în interiorul partidelor de dreapta eu îl văd pe Emil Boc, un om care este de o integritate morală cum puţini oameni din România sunt după ce au trecut prin funcţii importante şi au rămas neatinşi şi nepătaţi, cum a rămas Emil Boc. El se bucură şi de apreciere la nivelul Europei şi în Partidul Popular European. Este o părere personală a mea, acum, la început de 2013", a precizat Igaş, potrivit Mediafax.


El a mai spus că desemnarea candidatului la Preşedinţie pentru 2014 trebuie făcută cel târziu până la mijlocul acestui an.



Ultimele Stiri
abonare newsletter