Politică

Tudor Ştefănie: Radu Borza, un om cu un suflet ales, o minte luminată...

<p><strong>Decesul de ieri al consilierului judeţean originar din Câmpia Turzii, Radu Borza, plecat prea devreme dintre noi, atrage o serie de regrete atât din partea familiei îndurerate, cât şi a colegilor de partid, consilierilor, locali şi judeţeni, primarilor din localităţile învecinate.

Primarul turdean Tudor Ştefănie a adresat un mesaj de condoleanţe familiei îndoliate.  "Am aflat cu tristeţe de trecerea la cele veşnice a prietenului şi colegului meu, Radu Borza, un om cu un suflet ales, o minte luminată, un politician cu coloană vertebrală şi un prieten devotat. E greu de crezut că un om atât de activ a putut să se stingă aidoma unui fulger, când ar fi încă atât de multe lucruri importante de făcut, cu priceperea care îl caracteriza. Transmit familiei îndurerate să aibă tăria de a mulţumi că “el” a fost cu ei o vreme, chiar dacă aceasta s-a dovedit a fi prea scurtă! Dumnezeu să-l odihnească în pace!"


Consilierul judeţean Radu Borza a decedat duminică dimineaţă, în jurul orei 11, din cauza unui infarct miocardic. Era căsătorit şi avea doi copii. Bărbatului în vârstă de 52 de ani i s-a făcut rău în zona unei pârtii de schi, la Muntele Băişorii. Un echipaj de la serviciul Salvamont şi echipajul de prim-ajutor din Băişoara au făcut manevere de resuscitare, însă au fost în zadar.

Radu Borza era la al doilea mandat în Consiliul Judeţean Cluj, în urma alegerilor locale din iunie 2012, şi a fost unul din liderii importanţi ai PDL Câmpia Turzii. A fost angajat al combinatului Mechel din Câmpia Turzii, unde ocupa o funcţie de conducere. În Consiliul Judeţean a făcut parte din Comisia pentru relaţia cu autorităţile şi comunităţile locale.



Citește și:

A murit consilierul judeţean Radu Borza

abonare newsletter