Politică

Marian Vanghelie „aşteaptă scuzele” preşedintelui ANI

<p><strong>Primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie a respins sâmbătă informaţiile potrivit cărora ar avea conturi în Liban şi a spus că aşteaptă scuze din partea preşedintelui ANI, Horia Georgescu.</strong>

"Dacă se găseşte un singur cont pe numele meu oriunde pe planetă, plec din Primăria Sectorului 5 şi din partid. Vreau un telefon din partea domnului Georgescu ca să-şi ceară scuze. Dacă a fost informat greşit, vă spun că fac parte dintre politicienii care calcă drept pe stradă", a spus Vanghelie, la o conferinţă de presă.

Edilul sectorului 5 a ţinut să sublinieze că informaţiile legate de un presupus cont al său pe numele partenerei sale Oana Mizil sunt "o glumă proastă".

"Nu avem probleme, este un joc politic mizerabil despre care nu vreau să vorbesc acum de sărbători. Dacă scuzele nu vin la timp, o să detaliez probabil din ianuarie încolo întâlniri de taină. Nu vreau să spun mai multe", a completat Vanghelie.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a declanşat procedura verificării averii primarului sectorului 5, Marian Vanghelie şi a deputatului PSD Oana Niculescu Mizil.

Verificările au fost demarate după ce inspectorii de integritate au primit informaţii că Marian Vanghelie şi Oana Niculescu Mizil nu şi-au trecut în declaraţiile de avere mai multe sume de bani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter